Start met in beweging komen
Tamara eigenaar Motivatieservice

Moedeloos word je ervan 😓

De wil is er, je hebt echt behoefte aan je fit en energiek voelen. Als persoon, als moeder, als partner, als collega, als ondernemer... 
Maar je bent moe en opgebrand aan het eind van de dag.

Hoe kun je sporten/bewegen in hemelsnaam gaan implementeren in je leven?

Quick fix of duurzaamheid?

Misschien heb jij ook al vanalles geprobeerd. Of val je voor de quick fixes, de snelle methodes want dat kun je nog wel even opbrengen en hoe fantastisch zou het zijn als je binnen die tijd die enorme verandering zou doormaken?

Ik schud je even wakker!! En ik trek je ook meteen uit die 'ratrace'. Elke dag is ongeveer hetzelfde riedeltje maar er veranderd over het algemeen weinig. Wat zou je dit graag aanpakken. 

Oké, STOP! Hier kan alles veranderen. STOP met die quick fix en zet een eerste stap. Een kleine stap maar wel een effectieve. Één stap wat jouw eerste stap zal zijn naar succes.

Tamara fit

Dit heb ik ondervonden

Ik geloof dat je het beste kan leren van je éigen praktijkervaring én die van een ander. Je voelt zelf het beste aan wat goed is voor je en wat niet.
Maar soms is het lastig om het alleen op of door te pakken omdat je zoveel verschillende dingen leest en hoort en ziet.


Ik heb al vele moeders mogen begeleiden de afgelopen decennia en ik weet wat wel en niet werkt. Ik heb namelijk zelf al vele diëten, sporten, evenementen en programma's gedaan en gevolgd en in combinatie met mijn sportachtergrond is dit de gouden formule: 

ERVARING + KENNIS +........ +......... = ?

Ik heb mijn kennis + ervaring gecombineerd met begeleiding (stap voor stap) én stimulans (stok achter de deur) in onze community en trainingsomgeving.

We delen onze ervaringen, werken samen én ondersteunen elkaar. 

Ervaring + kennis + begeleiding + stimulans = resultaat

Doe je ook mee?

De stap naar meer!
Dit was een onverwacht bijzondere training. Het is echt in beweging komen letterlijk met je lijf maar ook met je geest. Het heeft mij in ieder geval aan het denken gezet (en dat bedoel ik positief).

Liefs Wendy

Wendy S.
Ik vind bewegen weer leuk
Geen zin, geen tijd maar ik wildeecht iets doen aan mijn gezondheid en weer meer energie hebbe, vooral voor mijn kinderen. Deze training heeft daarvoor gezorgd. Dank je wel Tamara!
Miranda
Dit had ik niet verwacht

Ik was eerst toch wat sceptisch maar voor deze prijs wilde ik het wel proberen. Nou, het is de prijs meer dan waard zeg! Dit had ik niet verwacht, dat er ook zoveel (waardevolle!!) mentale video's tussen zaten heeft me echt een boost gegeven.

Chantal

Dit is wat je krijgt in het "Start met in beweging komen" programma

Meer energie

Doordat je aan de slag gaat met de trainingen ga je je lichaam én geest 'herprogrammeren'. Dit klinkt heftig maar is het niet. Meer energie komt hiervoor terug.

Je herkent het vast wel als je zo'n vlaag van enthousiasme voelt. 
Nou, dit dus, alleen maak je die wat vaker mee.

Fit in je lijf

De thuistrainingen gaan jou helpen om op een makkelijke manier te bewegen. Ik neem je lichamelijk mee met makkelijke en korte beweegvideo's.

Gewoon te doen met je kids of alleen vanuit de woonkamer of rondom huis. Voor een betere conditie, kracht en gezondheid.

Mentaal sterker

Deze training is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Qua tijd, beweging, training. Het moet natuurlijk wel te doen zijn voor jou.

Hier is volledig rekening mee gehouden. Kleine stapjes die ga jij zetten. En mentaal zul je jezelf verbazen....

Community

In de community kun jij je vraag stellen als je ergens tegenaan loopt.

Laagdrempelig en altijd iemand achter de hand voor jouw vragen.

Modules + Werkboek

De modules komen wekelijks vrij. Je gaat werken in kleine stapjes. De puzzelstukjes zullen steeds beter in elkaar vallen naarmate de modules vrijkomen. 

Na 4 weken voel jij je fitter en energieker.

Aanzet tot actie

Alles valt of staat met actie ondernemen. Dit mag jij ook gaan doen. Dit moet je zelfs doen als jij resultaat wil behalen. Ook hieraan wordt aandacht besteed zodat jij gaat voor een langdurige 'transformatie'.

Doe nu mee!

  • De start naar duurzaam energieker zijn, zonder terugval
  • Weten waar je op kan letten om blijvend resultaat te behouden
  • Alle obstakels overwinnen
  • Je fitter en energieker voelen
  • Productiever zijn
  • Meer tijd voor jezelf nemen zonder je gezin tekort te doen en je schuldig te voelen (vooral dit!)
  • Recht op je doelen af
  • Veel positiever in het leven staan (ja, nóg positiever dan je nu staat)
  • Je fijn voelen in je lichaam

Lekker in je vel en vol energie voor slechts € 49,95

Geen loze beloftes, geen quick fix maar je krijgt een mooie training die jou helpt, je inzichten geeft en begeleid naar een fittere en energiekere vrouw.

                   

Vraag en antwoord Start met in beweging komen

Wat kan ik verwachten van het programma?

Dat je na 4 weken weer fitter en energieker bent. Je merkt het aan alles. Binnen je bedrijf, in wat je eet, in hoe minder moe je bent. Het levert je heel veel op, vooral veel energie die jij kunt stoppen in de dingen die je leuk vindt en fijn vindt om te doen.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit 4 modules die elke week vrijkomen.
In elke module staan beweegvideo's welke je vanuit huis kan doen. Deze video's zijn voor iedereen geschikt en hebben een goede en fijne opbouw.
Daarnaast krijg je ook mindsetvideo's die jou een andere kijk geven op bepaalde zaken. Hieraan werken in combinatie met bewegen zal ervoor zorgen dat jij je binnen 4 weken heel veel meer lekkerder in je vel zal voelen.

Wanneer kan ik beginnen?

Kort antwoord: direct
Langer antwoord: Je krijgt meteen toegang en kunt dus direct starten.
Als je wacht totdat je er klaar voor bent dan kun je lang wachten. Je bent er klaar voor zodra je start, meteen dus :)

Voor wie is het programma?

Voor jou als moeder die fitter wil zijn en meer energie wil hebben.
Dit programma bied jou die basis in een maand tijd.
Eén sportschooltermijn, één kalenderblad, één terugblik op 'sow deze maand is voorbij gevlogen'. En deze maand ga jij zien als; "wat fijn dat ik die stap toen gezet heb. Deze maand is dé basis geweest voor de rest van mijn leven.
Niet alleen voor mij maar ook voor mijn gezin".
Het programma is speciaal voor moeders om een zo goed mogelijk aansluitend programma te bieden in het drukke leven wat jij als moeder hebt.
Geen poespas maar recht op het doel af; Binnen 1 maand een fitte en energieke moeder zijn.

arrow_drop_up arrow_drop_down