www.motivatieservice.nl

Dit ben ik... 

Samen met ons gezin

Fijne herinneringen maken, genieten van het moment

Ons mooiste leven aan het leven

Met ontspanning, plezier, doelen behalen en ondernemen op een manier die ik fijn vindt en bij me past


En dat gun ik jou ook.

In 2019 veranderde mijn leven....

Ik leefde mijn leven zoals het kwam. Ik had geen weet van wat ik nu besef....
Ik dacht dat het leven me 'overkwam'. Dat de dingen gebeurden zoals ze gebeurden en dat het een kwestie was van geluk of toeval dat iemand wel of niet iets had bereikt.

Succesvolle mensen hadden natuurlijk een rijke familie, waren zo geboren of hadden vast een leuke erfenis gekregen en iemand met een goede baan was vast met een goed stel hersenen geboren... dacht ik.  


In 2019 veranderde dit


Doordat ik me ging focussen op persoonlijke ontwikkeling ging er steeds meer een wereld voor me open. Ik leerde dat ik heel veel zélf in de hand had en dat ik mijn gedachten zélf kon 'shiften'. Dit was zo'n eye-opener voor me.


In de jaren van 2019 tot aan nu heb ik me ondergedompeld in persoonlijke ontwikkeling, business ontwikkeling/groei, strategie, mindset, lifestyle, spiritualiteit (wet van aantrekking, zelfliefde, kracht van gedachten). 

Ik heb trajecten gevolgd van onder anderen Tony Robbins, Amy vandePutte, Vasco Rouw, Inger Vierhout, Tonny Loorbach, Lou Niestad, Veronique Prins, Celine Charlotte, Kim Munnecom, Dean Graziosi en Suzanne van Schaik. 


Eén van de honderden dingen die ik leerde was dat ik mijn gedachten die ik had over geld, succes, een goede baan hebben niet een kwestie was van 'aangeboren' zijn of 'toevallig zijn' maar dat ik dit vaak zélf in de hand heb. Zelfs hoe ik me voel kan ik zélf bepalen. Wow.
Wat is dít waardevol zeg.


En dit was niet alleen wat ik leerde. Ik heb alles van deze coaches toegepast en verwerkt in mijn programma's. Ik heb gedaan wat ze 'teachte' en ik heb eruit gehaald wat bij mij paste en waar ik iets mee wilde doen of mezelf in wilde verbeteren.


En de grootste eye-opener was wel dat ik door al deze coachingsprogramma's te volgen dacht dat ik steeds op zoek was naar mijn 'why', naar mijn 'must do', naar 'dat ene ding' waarin ik "mijn geluk" zou vinden.

Zo zwart-wit is het niet want ik ben al super gelukkig maar veel mensen hebben het toch altijd over een carrière maken, ergens fantastisch goed in zijn, ergens in uitblinken, één bepaalde doelgroep hebben, een specialist zijn etc.


Ik kwam erachter dat ik dat juist niet ben én wíl zijn. Ik heb namelijk een brede interesse en vind heel veel dingen leuk. En toen ik hoorde dat er meer ondernemers 'zo waren' en hier zelfs een titel voor hadden wilde ik hier alles over weten.


Multipotential of Multipotentialist.


Iemand die meerdere interesses heeft en vaak meerdere dingen naast elkaar doet of kort achter elkaar.


En toen.... viel alles op zijn plek. Toen leek het wel alsof er een last van mijn schouders viel.

Dit ben ik! Dit ben ik echt! Ik mag er zijn met al mijn interesses, ideeën, creatieve uitspattingen, ik mag in verschillende branches 'opereren' en ik hoeft niet bij slechts één ding te blijven. - Wil je weten wat ik allemaal doe, klik HIER.

Want ik wist ook, daar werd ik niet gelukkig van.

Ik heb uitdaging nodig, afwisseling en wil mijn ideeën kunnen vormgeven.


En het mooie van dit alles is. Ik leef deze term al. Ik heb al zoveel verschillende dingen gedaan op verschillende gebieden dat ik me echt een Multipotentialist vindt, ik had er alleen nog geen naam voor of besef van dat ook dit 'normaal' is.


Want heel veel mensen proberen juist het tegenovergestelde aan te leren; kiezen, kiezen voor een niche, kiezen voor één onderwerp, schoenmaker blijf bij je leest. En daar is niets mis mee, integendeel. Specialisten zijn ook nodig maar mulit-ondernemers ook.


En toen wist ik, dit moeten meer mensen leren, weten, oefenen en ik ga ze daarbij helpen.


Want nu ik dit weet, weet hoe ik hiermee om kan gaan, maar ook hóe ik anders kan denken, hóe én/én ook echt mogelijk is. hoe ik dit zelf altijd gedaan heb, ervaren heb en nog steeds leef en dat dit dus ook oké is, voelt het allemaal anders.


En toen wist ik. Zonder deze persoonlijke ontwikkeling was ik deze afgelopen jaren nog gewoon óp zoek' geweest naar mijn 'purpose', dat ene ding.


En met deze kennis en ervaring wil ik heel graag ondernemers coachen. Dat het echt mogelijk is om als succesvolle onderneemster er dingen bij te gaan doen of zelfs om helemaal iets anders te gaan doen. Het én/én te doen want dat gaat met die drive in je. Aan doorzetten geen gebrek, een high achiever, daar kun jij je wel in vinden.


Je moet daarbij hoogstwaarschijnlijk wel even door wat blokkades heen, die heb ik ook overwonnen maar geloof me, deze blijven op elk 'level' terugkomen.
Aan mindset werken kan al heel veel veranderen, plus daarbij ook aan een strategie werken en fijne doelen stellen dan gaat het nog 3x sneller. Klinkt voor jou als Multipotential waarschijnlijk erg aantrekkelijk.

Snel werken, uitdagingen aangaan, op verschillende gebieden actief willen zijn, je herkent het vast.


En deze combinatie is goud. Als je deze dingen samen toe kunt passen, wat ik heb gedaan, dan zul je merken dat je heel anders naar het leven kijkt, dat het veel positiever wordt, dat je nóg succesvoller wordt en heel belangrijk ook; dat je oké bent met wie je bent, met de keuzes die je maakt, wat je ALLEMAAL doet en dat je blij bent met jezelf en met je bedrij(f)(ven).


Ben jij die succesvolle high-achiever ondernemer, die het anders wil, die meer wil, er iets bij wil doen? Let's talk!


Van chaos naar geluk, 4 tips waar je direct mee aan de slag kan

50%
Download de 4 tips hier
Your information is safe with us

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Tessa
Tamara is eerlijk en ze weet heel duidelijk to the point te komen. Ze heeft mij echt geholpen met de kern van mijn probleem aan te pakken.
Motivatieservice - favicon
Monique

Door de coaching van Tamara heb ik nu zelf de controle over mijn dagen. De dagen verlopen zoals ik wil en ik voor ogen heb. Ik ben er wanneer ik wil voor mijn gezin. Voordat ik investeerde in de coaching had ik stress, deed ik wat de dag me bracht en was ik niet gelukkig. Dit is helemaal veranderd. Ik raad het alle drukke onderneemsters aan.

Motivatieservice - favicon
Karin

Tamara laat me nadenken over dingen waar ik helemaal nooit eerder over na heb gedacht. Dit maakt me enorm bewust van mijn denkwijze en acties en hierdoor maak ik enorme stappen in hoe ik me voel maar ook waar ik verder mee wil met mijn bedrijf.

Motivatieservice - favicon
arrow_drop_up arrow_drop_down