Op zoek naar een lifestyle coach? - Motivatieservice.nl

Ik help drukke, succesvolle moeder-ondernemers van chaos in hun hoofd naar met controle, plezier en rust weer doen wat ze leuk en belangrijk vinden.

50%
Van chaos naar geluk, 4 tips waar je direct mee aan de slag kan

Je bent een onderneemster die doorpakt, die anderen graag helpt, je hebt een super ambitie met je bedrijf, je verdient al lekker en je wil een goed voorbeeld zijn en er met aandacht zijn voor je schoolgaande kinderen.


De buitenwereld ziet je als een onderneemster die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Gelukkig getrouwd, jij managet het allemaal wel en doet wat je leuk vindt. En wat je doet doe je goed.


Maar in werkelijkheid is dat helemaal niet zo… In je hoofd is het namelijk een grote chaos...


Je werkt keihard en bent met vanalles bezig, je leeft op to do blaadjes zodat je gedachten uit je hoofd zijn, heel veel koffie, een stuk doorzettingsvermogen en op de hoop dat het straks wel weer rustiger zal worden in je hoofd. Je voelt je gejaagd en je energie begint op te raken. Je weet dat het moet veranderen maar het lukt je niet om het anders te doen. Hoe vaak je dat jezelf ook voorneemt.

Diep nadenken

Herken je dit?

Je wil het voor iedereen goed doen en je geeft alles van jezelf. Voor je kids, voor je vrienden, aan je bedrijf, je collega’s, aan je klanten maar in je gedachten is het chaos, je hebt geen rust.

Op je werk ben je met wel 3 dingen tegelijk bezig. Je moet nog klanten bellen, werken aan je marketing en nog aan je ambitieuze bedrijfsideeën werken. Je kunt niet echt meer genieten van de dingen die je doet omdat alles in je hoofd als een grote oneindige- to-do voelt.

Je bent ambitieus, je wil is enorm en je wil het ook allemaal goed doen, vooral voor anderen. Zo goed, dat je het maar moeilijk los kunt laten. ’s Avonds in bed schiet er nog van alles door je hoofd wat je allemaal moet en wil doen waardoor je vaak te laat in slaap valt.

Je bent niet de onderneemster en moeder die je wil zijn en je bent dit beu. Als je bij je kinderen bent, ben je eigenlijk niet écht bij ze. En als je aan het werk bent zou je wel graag wat meer tijd voor jezelf, je partner en je kinderen willen. Gewoon mét rust in je hoofd.

En je wéét het. Je wil het heel graag anders doen maar het lukt je niet om dit volle hoofd te doorbreken, je weet niet hoe.

Je hebt geen overzicht en controle en je hebt het gevoel als een kip zonder kop je dagen door te ‘rennen’.

Als je de chaos in je hoofd niet aanpakt en jezelf en daardoor ook je gezin steeds op de laatste plaats zet dan verandert er niets


Sterker nog... je energie raakt helemaal op, je doet dingen op puur doorzetting en gaat dóór zonder echt te beseffen wat voor verdere consequenties dit voor jou, je gezin en je bedrijf heeft.

 

Ook voor je bedrijf wordt het er niet beter op, sterker nog je bent de hele connectie met je bedrijf verloren. Je wil alles zelf doen en kan daardoor niet goed zien wat er nu écht speelt en nodig is voor jou en je bedrijf.


De chaos overheerst en hierdoor kun je er helemaal niet meer zijn voor je gezin.

En dit is iets wat je niet wil, want dat gaat ten koste van alles: je levensgeluk, je zelfvertrouwen, het voorbeeld wat je bent voor je kinderen... en dan heb je geen leven, zo simpel is het.

Het móet anders....

Waar is die persoon gebleven die de controle en rust had en deed wat ze echt leuk vond?

Hoe lang blijf je nog stug doorgaan? Hoe lang accepteer je nog dat jij vooral aan het overleven bent? Wanneer is jouw grens bereikt?

Ook jij kunt afrekenen met chaos, stress en weer bruisen van de juiste energie die niet jezelf helemaal leegtrekt!

Je moet alleen wél de juiste stappen zetten.

Met deze 4 tips die je meteen kunt toepassen, help ik je om direct meer orde in die chaos in je hoofd te krijgen.

Van chaos naar geluk, 4 tips waar je direct mee aan de slag kan

50%
Van chaos naar geluk, 4 tips waar je direct mee aan de slag kan
Download nu
Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down