Motivatieservice aanbod

Stop met zeggen dat je het niet kan!

Wil jij zelfverzekerd, met een fit lichaam én een perfecte balans tussen je gezin/bedrijf je leven leiden?


Wil jij gedreven worden zodat jij het maximale uit jezelf haalt..? Durf jij het aan om die betere versie van jezelf te ontdekken? Sterker nog, die ga jij worden! 

Het gaat een super ervaring worden! In de Motivatieservice leer je lessen voor het leven. Met deze lessen kun je al jouw doelen behalen. En niet alleen op sportgebied. Juist niet....


In welk levensverhaal bevind jij je nu? Leef je een top leven? Heb je voldoende tijd voor je gezin, je bedrijf, me-time? Ben je positief en gelukkig en echt aan het genieten?

Of weet je niet hoe je het allemaal geregeld moet krijgen, doe je veel te veel, wil je je tijd anders indelen en plof je aan het eind van de dag opgebrand op de bank?


De missie van de Motivatieservice is:

"Jou als ondernemende moeder een nieuw hoofdstuk te laten schrijven waarin jij zelf weer de hoofdpersoon bent in jouw eigen levensverhaal, jouw doelen gaat behalen maar bovenal de meest (veer)krachtige moeder zal zijn voor jouw kinderen".


De Motivatieservice is geschikt voor jou als jij dit van jezelf durft te zeggen:

 • Ik heb de wilskracht van een leeuwin
 • Ik ben eerlijk naar mezelf en naar anderen
 • Ik straal positieve energie uit
 • Ik ben ondernemend en hou van een uitdaging


Voel jij dat jij dit nodig hebt en herken jij jezelf helemaal in bovenstaande? Volg dan je intuïtie en ga ervoor.
Nog twijfels? Zie dan alle ins en outs hieronder.


Ins en outs van de Motivatieservice

De Motivatieservice is een duurzaam online en offline coachingsprogramma en duurt 9 maanden, bestaande uit:

Een online trainings- en leeromgeving met trainingen over mindset, beweegtrainingen, structuurtrainingen, balans-, me-time- en meer, inclusief eigen app, community met gelijkgestemden moeder-ondernemers en een life Q&A op maandagavond via Zoom.

Het fysiek gedeelte bestaat uit verschillende trainingsmaterialen en de uniek-op-dit-programma-afgestemde 'Progressieplanner'. Deze vormt de fysieke koppeling tussen thuis en online. Deze materialen krijg je thuisgestuurd.

Daarnaast krijg je ook toegang tot een beweeg/sportevent wat bij jou past (wandelen, hardlopen, obstakelrun). Hoe tof is dat! Jij gaat een sportevent finishen. Met dat fitte lichaam komt het wel goed. En met die planning ook want wij begeleiden je in dit hele proces.

Als moeder zijnde én ondernemer zijnde weten we heel goed waar jij tegenaan loopt en hoe jij dit kan aanpakken.


De 7 pijlers voor een krachtige basis van je nieuwe hoofdstuk

Het trainings- en leerprogramma bestaat uit 7 pijlers. Hieronder kun je lezen waar elke pijler voor staat en hoe we deze inzetten om de missie van de Motivatieservice te laten slagen.

Mentaal

Alles rondom mindset gaan we behandelen. Want met de juiste mindset ga jij alles bereiken. Hierbij moet je denken aan mindset-oefeningen om je nieuwe verhaal te schrijven, flexibel met situaties om kunnen gaan, sturen van gedachten en emoties en praktisch kijken naar jouw money-mindset (gefocust op financiën).

Voeding 

Voeding is een belangrijke pijler om je o.a. fit en energiek te voelen. Voeding optimaliseren, wat past bij jou, is wat je gaat ervaren. Hierbij moet je denken aan uitleg over voeding door een voedingsexpert. Deze geeft jou tools en handvatten om bv. je te laten inzien wat je kunt doen om af te vallen.

Beweging 

Letterlijk in beweging komen is een must om vooruit te komen. Zowel fysiek als mentaal. Beweging is daarom een belangrijke pijler. Hierbij moet je denken aan een solide opbouw in trainingen die jou fit maken en jou in een later stadium klaarstomen voor het sportevent. Door de solide opbouw zijn de trainingen ook voor jou geschikt.

Gedrag 

Hoe reageer je op situaties en hoe kun je je gedrag aanpassen? Kom in controle. Hierbij moet je denken aan uit rust reageren in stressvolle situaties, zelfreflectie toepassen en ontwikkelen. Maar ook aan het bewust worden van je gedrag en hoe je dit kan aanpassen.

Actie

Zonder actie geen groei. Hoe kom je nu goed in actie en hoe blijf je actie ondernemen? Hierbij moet je denken aan hoe jij de verantwoordelijkheid pakt om ergens voor te gaan, te gaan behalen wat je wil behalen. Leer omgaan met oncomfortabel actie nemen, kom uit je comfortzone en creëer momentum; actie-na-actie-na -actie wat zorgt voor een enorme groei.

Kennis

Met de juiste kennis kun je veel meer bereiken en het makkelijker toepassen. Wij bieden je relevante kennis rondom alle pijlers. Hierbij moet je denken aan het koppelen van theorie aan de praktijk, het daadwerkelijk toe gaan passen. Bv. je krijgt kennis over voeding en je kunt deze kennis toepassen op jouw situatie en ervoor kiezen om af te vallen.

Structuur  

Een goede structuur zorgt voor resultaten. Leer structureren, plannen én je er aan houden. Hierbij moet je denken aan werken met een goalmap om jouw doelen en acties in kaart te brengen, backwards plannen om ervoor te zorgen dat je het doel ook op de gestelde datum behaalt. Leren werken met de Progressieplanner zodat deze jouw ondersteund in het behalen van je doelen.

Ben je overtuigd? Volg dan je intuïtie en stap in!

Heb je nog steeds twijfels en durf je geen actie te ondernemen? Lees hieronder onze recensies van de deelnemers uit de Motivatieservice

Motivatieservice - favicon

Annelies

Wat een inzichten!

"Elke week weer nieuwe doorbraken"
Motivatieservice - favicon

Paulien

Een goed gevoel

"Het lukt om thuis lekker bezig te zijn met sporten, ik krijg veel meer gedaan op het werk en dat geeft een goed gevoel. Dat ik thuis zelfs nog energie heb om te doen wat ik graag wil doen, en kan genieten met ons gezin is geweldig! "

Testmonial - Motivatieservice

Tessa

Wat een persoonlijke groei heb ik doorgemaakt

Die mindsetlessen zijn zooo spot on en waardevol. Alleen hiermee heb ik mijn leven al op een enorme positieve manier kunnen veranderen. Zowel op persoonlijk vlak maar zeker ook binnen mijn bedrijf (coachingspraktijk)
Motivatieservice - favicon

Mary-Lou

Wekelijkse Q&A heel fijn

"Ik dacht dat die wekelijkse Q&A veel was maar ik merk dat ik er heel veel uithaal en dit ook een soort van stok achter de deur is"

Motivatieservice - favicon

Linda

Eerlijk gezegd was ik er wat sceptisch over...

"Ik heb nog veel werk te doen betreft mijn gedachten maar wat heb ik al veel bereikt. Eerlijk gezegd was ik er wat sceptisch over, over 'mindset' trainen maar het is niet normaal wat dit met me heeft gedaan"

Motivatieservice - favicon

Erica

Veel meer rust in mijn leven!

"Ik maak bewustere keuzes en makkelijker een besluit. Mijn positieve gedachten nemen de overhand en merk dat ik meer rust in mijn leven krijg. Mijn mindset is enorm aan het veranderen ❤️ "

Het ontstaan van de Motivatieservice en de drijvende kracht erachter

"Jou als ondernemende moeder een nieuw hoofdstuk te laten schrijven waarin jij zelf weer de hoofdpersoon bent in jouw eigen levensverhaal, jouw doelen gaat behalen maar bovenal de meest (veer)krachtige moeder zal zijn voor jouw kinderen". - Hier sta ik voor en ga ik voor.


Hier komt mijn drive en kennis vandaan die ik zo graag met jou wil delen omdat ik ervan overtuigd ben dat dit jouw leven gaat veranderen. Mits jij ervoor gaat en de wil hebt natuurlijk.


Ik ben Tamara, moeder van 2 dochters, ondernemer en partner van Tom. Ik hou van mezelf uitdagen en me blijven ontwikkelen. Heel mijn leven volg ik al mijn intuïtie. Hierdoor heb ik uitdagende keuzes gemaakt en van deze keuzes heb ik ontzettend veel geleerd en bereikt.

Dit móet ik jou laten ervaren

Ik heb al aan vele events meegedaan. Hardlopen, obstakelruns, skatetochten, steptochten, lange wandelevents, triathlons en als kers op de taart in 2019 de Ironman 70.3 triathlon in Vichy voor stichting Kika. En al deze events hebben iets gemeen; PERSOONIJKE GROEI. Natuurlijk is er groei op fysiek vlak maar ook op persoonlijk vlak én op zakelijk vlak. 


Ik wist; als ík op deze manier zo enorm kan groeien dan wil ik dit anderen ook leren. En daar vormde  een stuk van de Motivatieservice: We gaan aan een sportevent meedoen.

'Oncomfortabele'actie

Als ik iets graag wil en ik vind het spannend dan zeg ik tegen mezelf dat ik het kan. Ik ben gestopt met tegen mezelf zeggen dat ik iets niet kan. Aan een triathlon deelnemen met een sponsordoel van € 5000,- bij elkaar brengen voor Stichting Kika vond ik ook rete spannend. Ik wist niet precies wat er ging komen, maar ik volgde mijn intuïtie en enthousiasme en ondernam direct 'oncomfortabele' actie.


Ik ging het 'contract' aan dat ik mezelf fysiek en mentaal moest voorbereiden binnen 9 maanden en daarbij ook nog het sponsorbedrag bij elkaar moest krijgen.


Dit sponsorbedrag legde mij de druk op dat ik all-in moest gaan en met veel verschillende sponsoracties dit bij elkaar moest krijgen en mezelf ook volledig moest committeren aan dit doel. Mezelf verschuilen achter een steen ging niet. Ook ten opzichte van de sponsors moest en zou ik het doel behalen. Niet alleen voor mezelf dus. Plus daarnaast natuurlijk voor alle kindjes waar 'Stichting Kika' voor staat.

Ik hoefde 'alleen nog maar' te fietsen, te zwemmen en de combinatie te trainen....

Nu hoefde ik, naast mijn ervaring van een halve marathon van 21 km hardlopen, alleen 'nog maar' het voor mij onbekende zwemmen in open water, het onbekende fietsen op een racefiets en de onbekende combinatie van alles, mezelf eigen te gaan maken en te gaan doen. Dat kwam neer op 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km hardlopen, achter elkaar..... Spannend?! Ja, rete spannend...

Dit in combinatie met het runnen van mijn gezin, mijn werk en een eigen onderneming en de nodige zelfeducatie doen en ontspanning pakken natuurlijk.


En dit trainen ging met de nodige ups en downs zoals een blessure, het me mentaal blijven focussen op mijn doel en erop vertrouwen dat ik het sponsorbedrag op tijd bij elkaar zou krijgen, het vertrouwen blijven houden in mezelf, ook als het moeilijk wordt.


Met als mooi eindresultaat, naast deze superervaringen en bijzondere lessen, heb ik de 3e plaats behaald in mijn leeftijdscategorie bij de Ironman 70.3 Triathlon in Vichy, Frankrijk.


Al deze speciale en bijzondere lessen heb ik nu ingezet en verwerkt in de Motivatieservice om jou een soortgelijke ervaring te bieden. En schrik niet, je hoeft niet aan een triathlon deel te nemen. Zelfs als je nog nooit aan een sportevent hebt meegedaan dan kun jij deelnemen.


Leer hieronder de rest van het Motivatieserviceteam kennen. Zij delen hun expertise met jou in de Motivatieservice.


Meet het team

Ik doe het niet alleen. 

Samen met de beste trainers helpen we jou om jouw doelen te gaan bereiken.

Dit is perfect voor jou als:

 • jij een duurzaam traject wil i.p.v. een quickfix
 • jij de verantwoordelijkheid neemt voor je leven nu en er echt voor gaat
 • jij openstaat voor verandering
 • jij fysiek én mentaal fitter wil zijn
 • jij niet 'bang' bent voor een fysieke uitdaging 
 • jij klaar bent met 'maar wat aanmodderen' en je wil een stevige fundering bouwen 
 • jij er klaar voor bent om af te rekenen met je oude verhaal en 100% in je nieuwe verhaal te stappen!
 • jij ervoor kiest om persoonlijk te groeien, een succesmindset aan te nemen en je bereid bent hier echt voor te gaan
  • jij stap voor stap dichterbij het manifesteren van jouw droomleven wilt komen
  • jij veel meer zelfvertrouwen wil ontwikkelen
  • jij bereid bent om je mindset flink te shiften
  • jij klaar bent voor jouw eigen enorme succes
  • jij het tof vindt om je te omringen met gelijkgestemde mensen
  • jij klaar bent om in jezelf te investeren
  • jij plezier wil hebben gedurende het hele proces
  • jij de waarde van heel dit traject inziet en ervoor wil gaan


Dan ben jij een match!

Klaar om de keuze van je leven te maken? Voor jezelf?

En daarmee ook voor je gezin en je bedrijf?

Jouw financiële investering is slechts 1499,- 

  Dit unieke traject biedt ik jou voor aan voor slechts € 1499,- (in termijnen betalen is mogelijk)

Meld je nu aan en ga het meteen ervaren!

Je kunt direct starten en je krijgt de planner thuisgestuurd.

Veelgestelde vragen

❔Vraag en antwoord Motivatieservice

Ik ben niet sportief, kan ik deelnemen? En hoe zit dat met het sportevenement?

Yes, juist dan!
Het is voor mensen die willen werken aan groei op alle vlakken. Of je nu sportief bent of niet.
We gaan jou in die 9 maanden in kleine stapjes begeleiden naar dat evenement. We nemen je helemaal mee, je krijgt trainingen en wordt 'klaargestoomd'. Zie het event als een 'bijzaak'. Maar het is wel belangrijk.

Vertrouw op het proces. De opbouw is heel goed en je hebt ook echt ruim de tijd om hier naar toe te werken.
Dus weg met die belemmerende overtuigingen" ik ben niet sportief" of "ik kan dat niet" of "dat zal wel niks voor mij zijn" en laat die plaatsmaken voor "Ik vind het rete spannend maar ik ga het toch doen", "ik wil enorm graag dus ik ga de stap zetten, ik wil echt veranderen" of "ik heb al veel geprobeerd maar ik voel dat dit het juiste programma is dus ik ga ervoor"!

Er zijn ook voedingsexperts en beweegexperts. Betekent dit dan dat ik schema's krijg?

Nee, integendeel. Dit is niet waar we voor staan.
De Motivatieservice helpt je juist om te weten wát en hóe je dit kunt doen. Hoe je goed voor jezelf zorgt zonder schuldgevoel of spijt.
Voeding en vet verliezen worden natuurlijk wel behandeld zodat jij het op jouw manier kan implementeren.

Jij gaat doen wat écht bij jou past, wat goed voelt!

Onze voedingsexpert neemt je mee in dit proces.
We willen namelijk een duurzaam traject aanbieden, geen snelle quickfixes wat in 95% van de gevallen weer zorgt voor een terugval.
Wij zorgen ervoor dat jij een fijne relatie met eten en bewegen gaat hebben.
Maar we zijn vooral geen afvalservice. Wil je alleen afvallen? Dan is de service niet geschikt voor je.
We richten ons op veel meer dan dat.

Op welke manier is er begeleiding/coaching?

De service is een compleet trainings-programma.
Dit is ook de begeleiding/coaching die je aangeboden krijgt.

1x per week op maandagavond is er een live Q&A.
Hier kun je je vragen stellen en deze Q&A kun je achteraf altijd terugkijken.

Ook de community is erg waardevol. Hier kun jij inspiratie opdoen en zelf een inspiratiebron zijn.
Elkaar motiveren en stimuleren staat voorop.

Wat gebeurd er als ik lid word van de Motivatieservice en me nu inschrijf?

Je kunt direct starten met het programma.
Je krijgt een login mail en de eerste module is meteen beschikbaar.
Yes, je kunt meteen aan de slag met jezelf ontwikkelen en jouw 2.0 versie creëren.

Is het goed te combineren met een gezin?

Yes!
De service is zeker goed te combineren! Juist voor moeders met een gezin of alleenstaande moeders is deze service opgericht.
Wij vinden dit erg belangrijk, we kijken echt naar jou als moeder en je situatie.

Daarom is deze service ook zo sterk; alleen voor moeders, omdat we ons kunnen inleven, dat het herkenbaar is en dat ons aanbod perfect aansluit bij jou als moeder.

Wat maakt deze service uniek?

Het unieke aan deze service is dat je meegenomen wordt in een traject waarbij jij zelf gaat ervaren hoe jij je leven kan veranderen en dat je echt kunt realiseren wat je heel graag wil.
In onze ogen horen daar 7 basisonderwerpen bij. Het ene onderwerp kan niet zonder het andere.
Dit zijn onze pijlers waarover je op de site hebt kunnen lezen.

Gedrag, Actie, Kennis, Structuur, Voeding, Bewegen, Mentaal

Onze experts delen info, inzichten en tips met je welke jij kunt gaan (gaat!!) toepassen.
Zoveel experts in 1 programma is al uniek.

Daarbij leggen we samen een pad af.
Jij gaat werken aan persoonlijke doelen die je voor jezelf stelt en die jij gaat die behalen.

Wij zorgen voor fysieke en mentale 'prikkels' welke jou steeds weer verder gaan brengen in jouw persoonlijke ontwikkeling.
En jaaa, je gaat aan een event meedoen. Geheel begeleidt, ook voor jou geschikt. Super gaaf.
Dat is pas uniek :).

Wij zorgen dat je jouw belemmerende overtuigingen, welke je waarschijnlijk nu, als je dit leest, ook zal hebben, niet meer je leven zullen beïnvloeden.

Geen 'ja maars' meer, geen 'ik kan het niets', geen 'ik heb er geen geld voor', geen 'ik ben niet goed genoeg'. Deze gedachten houden jou tegen in je ontwikkeling.
Hier gaan we aan werken.

En die eerste belemmerende overtuiging, die mag jij zelf de baas worden. Door je nu aan te melden voor de service en je gaat ervaren wat er allemaal mogelijk zal zijn!

Nu mag jij zelf beslissen of het uniek genoeg is en of het goed voelt.
Voel je het niet, dan zijn we helaas geen match.
Voel je het wel? Yes! Dan verwelkom ik je graag in de service.

Hoeveel tijd moet ik reserveren om het programma te doorlopen?

Ik begrijp dat je deze vraag stelt. Waar het om gaat is prioriteiten stellen.
Als jij prioriteit geeft aan de service dan ga jij het makkelijk kunnen doorlopen.
Als je rekening houdt met gemiddeld 1 uur per week per module dan zit je goed. (Er komt elke week een nieuwe module vrij)
Je mag dan nog wel rekening houden met extra beweegmomenten.

Zolang jij in het programma zit kun je de content altijd terugzien.

Kan ik elk moment stoppen?

Als je niet tevreden bent kun je na 14 dagen zonder reden opzeggen en krijg je je geld volledig terug. Met uitzondering van de kosten van de Progressieplanner € 99,00.

Het programma is een 9 maanden durend programma en is tussentijds niet opzegbaar.
Het is een volledig programma wat je voor 9 maanden aanschaft.
Je kunt wel in termijnen betalen maar het is geen abonnement wat je tussentijds op kunt zeggen.
Je koopt het volledige programma in één keer of je betaalt in termijnen maar tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

Waar bestaat de service eruit?

De Motivatieservice bestaat uit verschillende modules. In elke module wordt verdeeld over de 9 maanden, aandacht besteed aan bewegen, mindset, structuur, ontspanning, voeding, gedrag, mindset, actie en meer relevante onderwerpen.
Om je goed mee te nemen in het proces komt er één module vrij per week zodat jij deze goed kan inplannen en voldoende tijd hebt om deze trainingen te volgen.

Na een aantal maanden krijg je specifieke trainingscontent gericht op jouw persoonlijke event-keuze. Jij kiest of je gaat hardlopen, een obstakelrun meedoet of een wandel-event gaat meedoen.

Wij begeleiden je helemaal in dit proces. Het kan nu misschien wat overweldigend klinken maar vertrouw op het proces.

We hebben overal rekening mee gehouden.